Zou u het willen…

Geplaatst op

Is het goed genoeg?  Dat is de vraag die steeds door mijn hoofd gaat. Ik ben bezig met het selecteren van nieuwe werken voor op de webshop. En niets is lastiger dan de afweging maken welke foto het gaat worden.

Dicht bij mezelf blijven is natuurlijk het advies wat ik mezelf zou geven. Maar wat ik mooi vind, vind u wellicht niet mooi.

DSC_1788

 

Ik vind dit prachtig maar zou u het aan uw muur willen hebben?

Dat vraag ik mezelf bij iedere foto namelijk af.

Ik hou erg van macro fotografie en toch hoor ik regelmatig dat een ander dat niet aan de muur zou willen hebben.

DSC_1331

 

Dit is namelijk echt een mooie foto…maar zou u het boven de bank willen hebben?

Gisteren sprak ik iemand die graag kinderen op het strand aan de muur zou willen hebben. Gewoon wildvreemde mensen die ze niet kent. Tja…dat vind ik best een lastige.

Deze foto is ook een macro

DSC_0126

Dit zijn kiezelsteentjes die ik op elkaar had gestapeld. Toch  heb ik er voor gekozen deze wel toe te voegen aan de webshop, omdat dit spiritueel namelijk balans uitbeeld. En geloof me…dit gaat ook om balans, want het kostte enorm veel tijd om ze zo neer te leggen dat ze niet omvielen.

DSC_5334

Bloembollen, ook een dilemma…want natuurlijk kan ik het hele veld laten zien, maar als fotograaf wil ik mij juist onderscheiden en zoek ik graag de details op. Bovenstaande foto vind ik prachtig, de details en juist het zwart wit effect. En ja, die wil ik graag boven de bank, of in de gang. Niet de kleur die dan de aandacht opeist en vaak te aanwezig is.

DSC_5337

Hoewel, als roze uw kleur is en past bij uw interieur kan het natuurlijk DE blikvanger zijn waar u naar opzoek bent.

Van collega fotografen en kunstkenners krijg ik super mooie reviews (en ja dat streelt mijn ego)  maar uiteindelijk gaat het erom wat u ervan vind. Want u moet er iets mee hebben anders zult u het niet aanschaffen.

De laatste weken krijg ik regelmatig de vraag of ik ook opdrachten aan neem. Nee niet alleen bedrijven vragen dat, maar ook particulieren. Of ik een bepaald thema op mijn manier voor hen wil vast leggen. Uiteraard is dat geen probleem.

DSC_4945

Dat kan een dier zijn, een landschap of een urban thema.

Uit de vraag blijkt dat het lastig is om te bepalen wat wel of niet boven uw bank zou passen. U bent namelijk de enige die dat kan bepalen, ik kan dat niet.

Mocht u iets specifieks willen dan valt dat natuurlijk te bespreken. Ziet u iets in de webshop maar zou u het bijvoorbeeld in zwart wit willen, of juist in kleur, stuur een email naar info@burokersten.com 

Weet dat er diverse materialen zijn waarop foto’s op af te drukken zijn. Ieder materiaal geeft een foto een andere dimensie, zo past het nog beter bij u. Want uiteindelijk gaat het om u.

Liefs, Desiree