Zo’n dilemma…

Geplaatst op

Momenteel zit ik met een dilemma…wel of geen bedrijfsruimte gaan huren. Ik groei hier werkelijk uit mijn jasje. Ik heb te veel spullen en te weinig ruimte om in te werken. Dat levert regelmatig frustraties op.

Maar aan huis werken heeft vele voordelen en ben ik bereid die op te geven.

De afgelopen periode ben ik de voors en tegens tegen elkaar gaan afzetten en nog steeds ben ik er nog niet volledig uit.

Het mooiste zou zijn werken vanuit huis, dus verhuizen naar wat groters waar ik een bedrijfsruimte apart heb van mijn huis, maar waar naar toe.

Of toch hier in de buurt een losse bedrijfsruimte huren, met alle kosten die daarbij komen kijken. Want de huren zijn hoog en ik moet toch wel een enorme omzet maandelijks draaien om dat te kunnen bekostigen, los van alle bijkomende kosten wat betreft verzekeringen en dergelijke.

Daarnaast zal ik dan openingstijden moeten gaan hanteren en ben ik minder vaak thuis aanwezig.

Voordeel is wel, dat ik dan ook een galerie gedeelte kan inrichten en dat zou ik wel geweldig vinden om te doen.

Maar wat nu…op twee paarden wedden maar.

Dus ik ben aan het kijken naar andere woonruimte en ik ben aan het kijken naar een veilige en representatieve plek waar een bedrijfsruimte te huur is incl parkeergelegenheid, tegen niet al te hoge kosten.

Het  is een zoektocht die mij nu al geruime tijd bezig houdt, maar uiteindelijk geloof ik erin dat er wat op mijn pad zal komen.

 

Mocht u nog suggesties hebben….ik verneem het graag. Alle hulp is welkom

 

Liefs, Desiree