Website – shoot voor een klant

Geplaatst op

DSC_0170

Enige tijd geleden raakte ik in gesprek met de eigenaar wellnessvakantiehuisje. Ik gaf aan dat ik het een hele mooie website vond, maar dat het wel wat statisch op mij overkwam en niet de sfeer uitademde die zij daar had neergezet. Het concept, een wellness vakantiehuisje, is vrij uniek en de kwaliteit die wordt nagestreefd is zeer hoog.

We spraken af dat ik er over na zou denken hoe de sfeer anders neergezet kon worden, wat ik bij het, door mij,  geboekte huisje, tot uiting zou laten komen.

DSC_0126

Bij wellness denk ik aan ontspanning. Even terug naar mezelf met het een en ander aan luxe. De huisjes hebben een compleet ingerichte keuken, met vaatwasser, niet geheel onbelangrijk. Heerlijke bedden in de slaapkamers en in FINN, het huisje waar ik mocht verblijven, ook een open haard. Ieder huisje heeft zijn eigen WIFI, voor mijn persoontje zeer prettig .

DSC_0178

Een houtgestookte sauna in de volledig afgeschermde tuin, een echte beleving daardoor….want houtgestook is toch echt zeer prettig en totale privacy kan ik zeer waarderen.

DSC_0194

Wat niet mag ontbreken is een buitendouche. Want zeg nu zelf, een saunagang is niet compleet, zonder een goede afkoeling.

Als klap op de vuurpijl staat er in de tuin ook een jacuzzi, wat een feest om daar in te kunnen zitten en onder een sterrenhemel extra bijzonder.

DSC_0169

Een ontbijtje op eigen terras, hoe fijn om de dag zo te mogen beginnen.

DSC_0198

Een heerlijke kopje thee na de sauna.

DSC_0213

En uiteraard mag een compleet diner niet ontbreken.

Voor mij is dit de sfeer die past bij het concept wellness. En dit zijn een aantal foto’s die ik als sfeerimpressie heb gemaakt en waarvan er een aantal te zien zijn op www.wellnessvakantiehuisje.nl .

En ik, ik hoop zeer binnenkort weer even tijd vrij te kunnen maken om te gaan genieten van dit heerlijke concept, onthaasten in een schitterende ambiance.

Liefs, Desiree