Update tijd

Geplaatst op

 

Lieve allemaal, het is even stil geweest op de site en dat had een goede reden die ik graag met een ieder wil delen.

Ik ben gaan stilstaan en gaan nadenken hoe nu verder. Dat klinkt heel eenvoudig maar het was best een lange weg.

Als fotograaf maak ik foto’s en ik moet zeggen, ik vind vele projecten super leuk om te doen. Maar wat is nu eigenlijk mijn kracht.

Daar is mijn zoektocht, onder andere, naar geweest.

Ik heb daarvoor gesproken met mensen uit mijn omgeving, met andere fotografen en met mensen uit het bedrijfsleven. Met opdrachtgevers, met mensen uit dat netwerk en ik ben uiteraard enorm bij mijzelf te rade gegaan.

Daarnaast werd ik geattendeerd op iets heel anders, het gevoel wat ik overbreng met mijn werk en de manier waarop ik mijn foto’s maak. En toen ik daar dieper op in ging kwam ik tot de conclusie dat dat ook echt mijn specialisme is.

Ik ga mijn aandacht richten op de natuur, ik ben landschapsfotograaf en verbind graag de natuur, van om de hoek, met de mensen en bedrijven daaromheen. De veranderingen die gemeenten en natuurorganisaties doorvoeren volgen met foto’s om de burgers te laten zien wat er gebeurt en hoeveel dat een ieder brengt.  Daarnaast zal ik meer buiten de landgrenzen te vinden zijn om je mee te nemen naar andere natuur, iets verder weg maar ook erg indrukwekkend.  Landschappen dus, met uiteraard soms ook hun bewoners en de invloeden van de mens.

En vanuit dit specialisme, wat mij enorm veel energie geeft, ga ik verder bouwen.

Verder bouwen houdt ook in dat ik toe ben aan een nieuw logo. En dat heeft best wat voeten in aarde gehad. Vele brainstormsessies zijn er aan vooraf gegaan. Mijn oude logo had ik immers zelf bedacht en gemaakt,  en het gevoel, hoe trots ik daarop was, wilde ik eigenlijk opnieuw ervaren. Maar tegelijkertijd kwam ik mezelf tegen. Moeten erkennen dat daar in ieder geval niet mijn kracht ligt en hulp vragen.

Hulp vragen vind ik lastig. Liever hou ik alles in eigen hand en ben ik uren dagen en weken bezig om het wiel uit te vinden. Helemaal niet handig natuurlijk. Dus ja, ik heb hulp gevraagd van een grafisch ontwerper en lieve vriendin, Brenda. Ik mocht een schets maken, waarbij ik mijn oude logo als uitgangspunt wilde nemen, want achter dat idee sta ik nog steeds.

En, hierbij lieve mensen, presenteer ik mijn nieuwe logo….

 

 

Ik ben er ontzettend trots op, hoe Brenda de vertaling heeft weten te maken van mijn oude logo, mijn idee in mijn hoofd, naar wat bij mij past en ik wil uitstralen voor mijn bedrijf Buro Kersten Fotografie.

Dus nu ben ik druk bezig om alle uitingen naar buiten van dit nieuwe logo te voorzien, mijn ideeën concreet te maken en jullie mee te nemen in de veranderingen die ik ga doorvoeren. De website zal wat veranderingen krijgen, ook hier zal Brenda zich mee bezig gaan houden.

Uiteraard blijft mijn webshop met vrije werken bestaan en voeg ik daar met enige regelmaat nieuwe werken aan toe.

Op https://www.instagram.com/Desiree_Kersten/ zal ik dagelijks foto’s blijven posten, voorzien van een passende quote.

En ook Twitter @desireekersten ben ik uiteraard gewoon te volgen. Ook op LinkedIn Desiree Kersten blijf iknatuurlijk gewoon actief.

Ik overweeg om een Facebookaccount te openen en hoor graag hoe jullie daarin staat. Dus laat als je wilt even een berichtje achter hoe je daarover denkt.

En mocht je vragen en of opmerkingen hebben, schroom niet en post een berichtje voor mij.

 

Liefs Desiree