Tja…

Geplaatst op

Ik heb een nieuwe lens gekocht, een 600 mm.

DSC_0774

Super blij natuurlijk mee….alleen zit de tijd niet mee…is het mooi weer, zitten mijn dagen vol met afspraken…heb ik tijd…is het slecht weer….

Maar..ik ben al twee keer op stap geweest, ondanks het slechte weer. En omdat mijn nieuwe lens, niet zo goed paste in mijn oude tas, heb ik ook maar een nieuwe tas aangeschaft.  Ook dat is even wennen, maar wel beter voor mijn rug en borstbeen. Deze tas kan ik namelijk op vele manieren dragen, dus bij lange tochten kan ik steeds op een andere manier mijn lichaam belasten en dat is voor mijn oude lijf best prettig.

Een nieuwe lens betekent uitproberen, de lens leren kennen, de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Plots kan ik vogels beter in beeld krijgen, maar kan ik ook meer de blik opvangen van andere dieren. Ik hou daarvan…het raken.

 

DSC_3976

Maar ook landschappen kan deze lens aan.

DSC_3998

 

Maar het is vooral wennen. Hij weegt veel zwaarder dan mijn andere lenzen, dat vergt dus het een en ander bij het maken van mijn foto’s . Ik ben er nog niet helemaal uit of ik meer aan krachttraining met gaan doen, of toch standaard mijn statief mee ga slepen.

Ik kan nu ook wat meer afstand overbruggen…naar mijn idee nog steeds niet genoeg, maar goed dat ligt meer aan mijn body dan aan mijn objectief vrees ik.

DSC_4070

Maar al met al ben ik best heel erg tevreden.

Ik hoop snel weer wat meer te posten!

Liefs, Desiree