Nieuwe wegen …

Geplaatst op

De laatste tijd ben ik met de mensen om mij heen aan het sparren geweest hoe ik verder kan gaan in de fotografie. Niet dat de kwaliteit van mijn foto’s ter discussie staat, sowieso mijn foto’s in zijn geheel niet. Maar ik ben gewoon nog niet tevreden over wat ik jou kan bieden. Ik heb het idee dat ik meer kan doen. Daarnaast ben ik natuurlijk op zoek naar iets wat er nog niet is en dat is best een uitdaging.

Dus hebben we gedacht aan telefoonhoesjes te verkopen met mijn werk erop, zou je dat wat vinden? Ook al staat het niet op mijn site https://shop.burokersten.com, dan is dat uiteraard altijd een mogelijkheid. Stuur dan even een email naar info@burokersten.com 

Ook is het idee ontstaan om wat meer te laten zien van “behind de scenes” Om je meer mee op reis te nemen en ook te laten zien wanneer ik bijvoorbeeld een foto maak en waar ik dan op let. Dat wil ik gaan doen met behulp van filmpjes. Ik ben nog aan het uitzoeken hoe en of wat. Mocht je daar ideeën over hebben, deel die dan met mij. Dit is voor mij namelijk redelijk nieuw en ontstaan uit de positieve reacties van de filmpjes die ik wel eens op twitter zet als ik onderweg ben. Wat denk je, zou jij naar filmpjes van mij willen kijken, zodat je ziet wat ik ook zie? Dus geen blog dat ik steeds met mijn hoofd in beeld ben. maatecht de omgeving waarin ik mij bevind en zien wat ik zie.

Daarnaast ga ik de komende jaren ook in Nederland weer de natuur volgen en zal ik daar een boek van maken. Ik wil de natuur in dat gebied natuurlijk in alle seizoenen vast leggen en ook in kaart brengen hoe de natuur zich ontwikkeld. Dergelijke opdracht had ik al eens in Leiden, ‘t Vogelhoff heb ik mogen volgen en vast gelegd. Het boek daarvan komt binnenkort uit.

Verder reis ik natuurlijk door Europa en zal je tijdens deze reizen ook wat meer laten zien als jou dat leuk lijkt. En wil je dat dan zien in de vorm van foto’s of liever een live stream? Kortom laat mij weten waar ik je blij mee kan maken, dan kan ik dat meenemen in mijn beslissing.

En wil je dat dan op mijn twitter https://twitter.com/DesireeKersten

Of wil je dat op mijn facebookpagina https://www.facebook.com/BuroKerstenFotografie/

Of is het fijner op deze site? Dan moet ik natuurlijk Brenda even aankijken of dat ook gaat lukken. Iemand ervaring ermee? Tips en tricks zijn meer dan welkom!

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er nu ook een zorg blog site aan Buro Kersten is gekoppeld. De meesten weten denk ik wel dat ik en in de zorg werk en fotograaf ben. Ik heb het beide nodig om gelukkig te zijn. Het zorgen voor een ander vind ik zo mooi en fijn om te doen, maar ook om mooie foto’s te maken en dat mijn werk bij een ander of bij een bedrijf aan de muur hangt maakt mij zo blij, omdat ik weet dat ik dan een mooi moment heb weten te vangen in een foto en jij daar dan heel blij van kan worden. Communicatie is daarbij het sleutelwoord want dat doe ik in beide beroepen. En ben ik een druk persoon, ja best wel. Ik vervul beide banen parttime en geniet er volop van. Daarnaast is mijn flexibiliteit ook mijn kracht en vind ik ook in beide beroepen mijn rust.

Op mijn nieuwe site http://zorg.burokersten.com  blog ik over de gezondheidszorg, de dingen die mij bezig houden en op mijn zorgpad komen. De dagelijkse perikelen en het wel en wee. Natuurlijk is het niet alleen maar drama maar zul je er soms hopelijk ook vreselijk om moeten schaterlachen, want let wel, de zorg is een ontzettend mooi beroep. Oh ja, er is natuurlijk ook een facebookpagina waar je mij kunt volgen https://www.facebook.com/zorg.burokersten/

Tot zover de update.

Schroom niet om goede ideeën met mij te delen 😉

 

Liefs, Desiree