Nieuw

Geplaatst op

Nieuw

Een nieuw jaar, een nieuwe wending en natuurlijk een vernieuwde shop.

De mensen die mij al een beetje kennen, een beetje maar he, weten dat ik een alles of niets meisje ben. Als ik A zeg, zeg ik op zeker ook B. Als ik ergens voor ga, dan doe ik dat voor de volle honderd procent, ook als dat betekent dat ik gaande weg nog veel te leren cq te ontdekken heb.

Zo ook met het starten voor mezelf als fotograaf. Natuurlijk heb ik daar van te voren goed over na gedacht en natuurlijk heb ik als ondernemer ook nog echt veel te leren. Maar weet je, soms moet je het ook gewoon doen, je hart volgen en er vol voor gaan.

Nou dat heb ik gedaan. De laatste jaren heb ik veel aanpassingen doorgevoerd, meer gekeken naar waar mijn hart ligt en wat ik eigenlijk wil. Want zeg nu zelf, fotograaf zijn is nog steeds heel erg breed. En nee, ik wil niet naar ongelukken rijden om dergelijke foto’s te maken, ik wil niet in mijn studio portretten van mensen vastleggen. Tuurlijk vind ik dat wel eens leuk om te doen, maar niet als broodwinning.

Ik ben gaan zoeken naar een balans tussen wat ik heel leuk vind om te doen en dat waar echt mijn hart ligt en ik er natuurlijk ook andere mensen mee blij kan maken. Want dat doet een fotograaf namelijk ook, dat je blij wordt als je naar een foto kijkt. Een fotograaf communiceert door middel van het maken van foto’s. Daarmee vertel ik dus wat. Ik kom op plekken waar veel mensen het bestaan niet van afweten, dat geeft mij een geweldige kick, om dat zo goed mogelijk vast te leggen en te delen met jou. Maar ook wilde dieren maken natuurlijk het nodige in mij los. Het vastleggen van een dier in zijn natuurlijke omgeving is het mooiste wat er is. Kijk eens op mijn instagram voor een impressie daarvan. Mocht je daar wat zien watje echt heel graag aan de muur wilt hebben, laat het mij dan even weten he. Sommige werken zijn namelijk te koop in mijn shop, andere zijn stockfoto’s of zomaar een post.

Natuurlijk werk ik ook in opdracht, leg ik landschappen vast en laat ik je meekijken in de ontwikkelingen. Ook dat is zo mooi om te doen, jou enthousiast maken voor de natuur bij jou om de hoek. Maar ook andere opdrachten zijn welkom en super tof om uit te voeren. Het daagt mij uit en daar hou ik wel van.

Sommige projecten zal ik via deze site mogen beschrijven en de foto’s tonen, niet alle opdrachtgevers vinden dat even fijn, dus dat gaat altijd in goed overleg.

Daarnaast heb ik een vernieuwd shop. Want mijn eigen werk verkoop ik ook graag zelf, zodat de kwaliteit en kwantiteit ook geborgd is. Ook ben ik op zoek gegaan naar een andere drukker en ben ik met hen nog in onderhandeling en hoop ik dat er meer mogelijkheden zijn zodat mijn dienstverlening naar jou wat dat aan gaat nog meer maatwerk kan worden.

Dus al met al ben ik lekker bezig en hoop ik jou een lach te kunnen bezorgen als je naar mijn werk kijkt. En, wees je ervan bewust dat ze ook te koop zijn, als die lach je goed past en een echte Kersten aan de muur wilt scoren!

 

Liefs Desiree