Zo’n dag…

Geplaatst op

DSC_5051

Vandaag mocht ik wederom met mijn camera op pad. Deels op verzoek om wat mooie foto’s te maken en natuurlijk kan het niet uitblijven dat ik, als de kans zich voordoet, ook wat moois voor mezelf vast te leggen.

En ja, dat is wat mij betreft zeer goed gelukt.

Bovenstaande foto had ik in concept al lange tijd in mijn hoofd zitten, maar ik kwam steeds niet de juiste bloem tegen in de goede fase waarmee ik dit kon doen.

DSC_5049

Regelmatig krijg ik de vraag wat ik nu precies op de foto heb gezet. Ik ben ervan overtuigd dat als je er lang genoeg naar kijkt, u daar wel achter komt toch?

DSC_5023

Deze Dahlia is TE GEK! Wat een prachtige kleuren. Ik kon er niet voorbij lopen zonder dit op de foto te zetten. Geweldig!

DSC_5005

Zo’n enorm fragiel vliegje met een druppeltje aan zijn snuitje..zo’n mooi moment is toch prachtig en ja, dat wil ik graag delen met u.

DSC_5279

DSC_5293

Natuurlijk is dit de tijd van de zwammen…ik vind dit een hele bijzondere! De inktzwam.

DSC_5258

Zulke prachtige herfstkleuren raken mij in al hun eenvoud.

DSC_5247

Maar als paardenmeisje…kan ik deze prachtige ruin natuurlijk niet zomaar voorbij lopen. Hij staat naast zijn merrie, die mij niet storend vond en bleef liggen toen ik foto’s aan het maken was.

DSC_5250

Het mooiste was toch wel dat de hengst iets van plan was, wat de merrie niet zag zitten…

De Konikpaarden blijft toch heel apart als ik deze mooie wilde paarden in de natuur tegen kom.

DSC_5173

Maar het mooiste beeld, heb ik bewaard voor het laatst.

De sloot bij de verlaten volkstuinen nabij het bosfruit perceel van het Vogelhoff…het is zo’n enorm bijzonder gebied en dit zijn toch echt de momenten die mij raken. Steeds als ik naar deze foto kijk wordt ik geraakt en ga ik de diepte in.

DSC_5016

Ik hoop dat u, net als ik, heeft genoten van de mooie natuur die ons land rijk is.

Liefs, Desiree