Mooie momenten

Geplaatst op

me

Mooie momenten mag ik vastleggen…wat heb ik toch een mooi vak.

De herfst heeft inmiddels zijn intrede gedaan, al lijkt het wat betreft de temperatuur wel winter. Waterkoud en in Limburg viel er vandaag zelfs natte sneeuw.

De bronsttijd van de edelherten loopt ten einde…de bronst van de damherten begint. Die van de Moeflons is in volle gang. De blaadjes verkleuren en vallen van de bomen, de natuur verandert in een snel tempo. Vogels die wegtrekken en anderen die juist hier komen om te overwinteren.  En natuurlijk de talloze paddenstoelen die hard aan het werk zijn.

Uiteraard is er ook de mist…die als een warme deken over de landschappen lijkt te liggen.

Al met al komen er de komende maanden hele mooie natuurfotografie momenten aan.  Ik kijk er enorm naar uit.

Daarnaast wordt het ook steeds drukker met opdrachten en met portretfotografie. Super leuk om te doen, steeds weer een leuke uitdaging. En natuurlijk bent u meer dan welkom als u door mij vast gelegd wilt worden. Het beste ben ik bereikbaar via de e-mail: info@burokersten.com

Ook ben ik bezig om wat ander soort portretfoto’s te maken. Gewoon omdat ik dat zelf heel erg leuk vind om te doen. Mezelf steeds wat meer uit te dagen om ook een ander soort foto te maken, is uiteraard een feestje.

Ik post veel foto’s op mijn Instagram  voornamelijk plaats ik ze daar in zwart wit. Dus schroom niet en neem daar een kijkje als u de laatste foto’s die ik heb gemaakt wilt zien.

Veel van mijn foto’s bied ik te koop aan op mijn webshop . Voordeel daarvan is dat u zelf kunt kiezen op welk materiaal u mijn werken af wilt laten drukken.  Er is veel keuze, van canvas tot X-pozers.

De maand oktober is uitgeroepen tot de woonmaand. Daarom geef ik u 10% korting als u een werk af laat drukken op X-pozers.

Laten we samen de komende maanden gaan genieten van alle veranderingen in de natuur. Graag geef ik u, ook nu weer, de gelegenheid om via mijn foto’s de natuur op een andere manier te zien.

 

Liefs, Desiree