Mijn liefde wil ik met jou delen…

Geplaatst op

Mijn liefde wil ik met jou delen, mijn liefde voor de natuur wel te verstaan. Ik ben als fotograaf heel veel in de natuur te vinden. Ik heb er al eerder over geblogd, wat de natuur met mij doet. Het brengt mij rust, geeft energie en ik word er oprecht blij van. Als ik druk ben in mijn hoofd en ik ga wandelen in de natuur dan merk ik dat ik na de wandeling het los kan laten. Van nature ben ik best een ongeduldig typje, maar met mijn camera in mijn hand en de macro lens erop, kan ik uren stilliggen om een hommeltje vas te leggen. En ik kan zelfs uren stil zijn, wat sommigen best wel wat vaker willen ervaren, hahaha.

Uren kan ik lopen met mijn camera om mijn torso en mijn spullen op mijn rug. Mijn ogen en oren reageren op allerlei prikkels. Hoe nu de krokusjes weer opkomen, iedere dag een stukje groter groeien. Hoe de vogeltjes in het zonnetje vrolijk erop los kwetteren. Hoe een buizerd boven zijn prooi aan het bidden is en dan plots in mijn rechterooghoek zie ik iets door de bosjes lopen, het is een vos. ik sta stil, pak mijn camera, zak door mijn benen en tuur door mijn lens om te kijken of ik hem goed in beeld kan krijgen. Achter mij hoor ik iets lopen, ik kijk om, zie een damhert rustig langs lopen, een haasje wat verder op huppelt door het gras. Ik kijk weer terug naar de vos, die nu in geen velden of wegen meer te bekennen is. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht, wat een mooie momenten zijn dit toch. Even denk ik helemaal niet meer aan de waan van de dag, maar word ik volledig gegrepen door het hier en nu.

Ik doe mijn rugzak af, leg mijn camera neer en ga liggen in het gras, genietend van het zonnetje op mijn gezicht, de inmiddels bekende geluidjes om mij heen, het ruisen van de wind, de vogeltjes en alle andere dieren die er ongetwijfeld ook bij zijn. Ik voel mij een bevoorrecht mens en sta even stil bij de mensen die bijvoorbeeld nooit in de natuur kunnen zijn. Mensen die het niet durven, mensen die door hun beperkingen niet zoals ik hun jas aan kunnen trekken en erop uit kunnen gaan. Ik spreek die mensen wekelijks en steeds word ik geraakt door hun verhaal. Met mensen die het lastig vonden om hun verhaal te delen, bleek dat mijn foto’s erg goed konden helpen. Dat heeft mij destijds doen besluiten om de natuur in huis te brengen. Liet ik bij de klanten mijn foto’s soms achter, dan kreeg ik de vraag, wat kosten ze, niets natuurlijk zei ik dan altijd. En dat vonden de meesten best heel lastig en heel vaak kreeg ik te horen, je zou ze moeten gaan verkopen, Dees.

Nadat ik ervoor gekozen heb om door te gaan als fotograaf, bied ik mijn werken tegenwoordig te koop aan op https://shop.burokersten.com en heb ik mijn focus meer verlegd naar landschapsfotografie en natuurlijk leg ik ook de dieren vast als ik daar de gelegenheid voor krijg.

Mijn liefde voor de natuur wil ik met je delen. Daarom geef ik op 14 februari 2018, beter bekend als valentijnsdag, 50% korting op mijn prints.

Ja, je leest het goed. De prints 40×60 en de 80×120 (dus zonder lijst) zijn alleen op deze dag voor de helft van de prijs.

Waarom ik dat doe, nou omdat ik het je zo gun, om net zo te genieten van de natuur als ik dat regelmatig doe. En natuurlijk kan ik de geur en de geluiden niet bij je thuis brengen, maar als je kijkt naar Buro Kersten aan je muur hoop ik dat je kan ervaren wat ik zie door mijn lens als ik de foto maak.

Deze aanbieding is eenmalig en alleen geldig op Valentijnsdag kijk daarom snel op https://shop.burokersten.com/shop/

 

Liefs, Desiree