Mijn eerste keer…

Geplaatst op

Het heeft even geduurd…

Had ik mijn afspraken voor mijn eerste expositie rond voor in de pop-up art galerie, ging die op het allerlaatste moment niet door.

Heel erg jammer, maar wellicht heeft het zo moeten zijn. De ruimte werd plots verhuurd, dus moest de pop-up eruit. Gek genoeg had ik er best wel vrede mee. Maar eenmaal proeven aan het bijna exposeren, wilde ik het toch gaan ervaren.

Exposeren, maar dan anders

Ik ben op zoek gegaan en heb mijn netwerken daarvoor benaderd. Ik heb hier en daar wat gesprekken gevoerd en ben heel goed gaan nadenken wat bij mij past. Ik vind net iets anders dan anders wel heel erg comfortabel.

Ik ben in gesprek gegaan met een collega ondernemer en heb mijn duidelijke plan al snel op tafel gelegd. Uiteindelijk gaat het erom dat het een win win situatie gaat worden.

We zijn op het plan uitgekomen om een raamexpositie te gaan doen, echter daar moeten de andere ondernemers ook blij van worden, dus dat wordt nu overlegd.

Maandag hoor ik of de raamexpositie door zal gaan. Maar dat is voor mij nog niet genoeg, ik ben graag bezig.

Galerie

Vandaag heb ik een bezoek gebracht aan een galerie die anders is dan anderen, want dat past wel bij mij.

Het is een galerie waar meerdere kunstenaars tegelijkertijd hun werken exposeren, dus eigenlijk huur je met zijn allen de ruimte waar je een beperkt aantal werken aan de muur mag tonen.

Deze galerie is de hele week bemand en om het laag drempel te houden worden er op het gebied van creativiteit vele workshops georganiseerd.

Expositie

Op 4 augustus is het dan zover, dan gaan ‘s middags mijn werken aan de muur.

Op 8 augustus zal de expositie dan officieel worden geopend, onder het genot van een borrel.

Mijn werken zullen er twee maanden blijven hangen, en zullen tussentijds 1 keer worden verplaatst. Als er werken worden verkocht, zullen er nieuwe voor in de plaats komen.

Exclusiviteit

Omdat ik niet wil dat mijn werken massa productie worden, heb ik besloten er maximaal tien per werk te verkopen.  Er zit natuurlijk ook een echtheidscertificaat bij. Mensen die werken gekocht hebben via de webshop, kunnen deze via info@burokersten.com aanvragen.

Er moet nog zo veel gebeuren

Ik pak het natuurlijk op mijn manier aan en er moet dan ook nog het nodige gaan gebeuren. De verzekering  even nalopen, of mijn werken gedekt zijn in de galerie en bij de raamexpositie. Visitekaartjes bij bestellen, postkaarten bijbestellen en nieuwe maken.  Persberichten schrijven, flyers maken en ga zo maar door.

Daarnaast houdt het fotograferen natuurlijk niet op, want mijn projecten lopen natuurlijk gewoon door, mijn afspraken ook.

Al  met al ben ik gewoon lekker druk, ik hou je natuurlijk op de hoogte.

 

Liefs Desiree