Mijn eerste ….Expositie

Geplaatst op

 

Terugblik:

De afgelopen weken heb ik achter de schermen erg hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen.

Want ik heb dan al jaren mijn eigen bedrijf, fotografie heb ik er recent aan toegevoegd. Daarom heb ik er alles op aangepast en werd het sowieso tijd voor wat nieuws, dus dit was een mooie gelegenheid.

Natuurlijk heb ik mijn visitekaartjes ontworpen en laten drukken, dat is de basis van alles. Daarnaast heb ik mijn huisstijl ontworpen, een flyer gemaakt en laten printen. Persberichten verstuurd zodat mijn eerste expositie onder de aandacht kan worden gebracht.

Ook heb ik enkele werken laten drukken als postkaarten, deze zijn te koop op de ladiesnight in het najaar.

Natuurlijk heb ik ook aan mijn marketing gedacht en heb ik lieve mensen om mij heen die cadeautjes aan hun klanten mogen geven, van mij afkomstig, gewoon omdat cadeautjes weggeven leuk is, maar ontvangen nog veel fijner.

Ik heb mijn profielen aangepast, LinkenIn, Twitter,  mijn webshop en zelfs mijn whatsapp hebben nu dezelfde uitstraling.

Jawel, ik heb een heuse webshop geopend zodat een ieder mijn werk kan kopen in de stijl die bij hem of haar past. je kan namelijk zelf bepalen op welk product je het wilt laten drukken, hoe tof is dat dan!

Vooruitblik:

En natuurlijk ben ik in gesprek met vele partijen om te kijken wat nog meer bij mij past en wat ik in de nabije toekomst ga ondernemen.

Helaas gaan er ook wel eens dingen niet door, de raamexpositie in Ypenburg, is daar een voorbeeld van.

Expositie:

Een aantal weken geleden ben ik bij Marianne van Art by Mar, naar binnen gelopen en hebben we een heel fijn gesprek gehad. Een hele statische galerie wilde ik nu niet, ik wil dat iedereen naar binnen durft te lopen. Daardoor vielen vele galeries af.

Ik was duidelijk op zoek naar een galerie die bij mij past, lekker laagdrempelig, niet te groot en samengesteld, zodat een kunstliefhebber ook keuze heeft uit ander werk. De eigenaresse is erg prettig en werkt, net zoals ik,vanuit haar hart. Ze is eerlijk, open en rechtdoorzee…zo fijn ook.

Vandaag was het dan zover…

Vanmiddag reed ik met mijn wagentje naar Wassenaar om mijn werken op te hangen bij de galerie Art by Mar. Dat ophangen heb ik graag zelf in de hand. En dat was toch nog ff een dingetje.

Mijn werken zijn behoorlijk van formaat, 70×100 cm en de muur die ik had uitgekozen was daarvoor totaal anders ingericht. Maar juist die muur sprak mij het meeste aan. Met passen en meten, ophangen, verplaatsten en kijken…daar zat het meeste werk in. Maar nu…ben ik erg tevreden en mogelijk nog trotser!

_20150724_182204

Zaterdag 8 augustus van 16:00 uur – 17:00 uur is de officiële opening!

VOEL JE WELKOM

Liefs, Desiree