Kom dat zien!

Geplaatst op
Buro Kersten Fotografie

Kom dat zien! Kom dat zien…

Dat hoorde ik altijd vroeger als ik op de markt liep en de marktkoopman wat nieuws wilde aanprijzen. Hele drommen mensen stonden vaak om zo’n kraam om te kijken wat er dan zo bijzonder was.

Zo’n markt is er voor mijn producten niet, maar toch roep ik nu heel hard: ” Kom dat zien!” want  graag nodig ik jou uit om mijn vernieuwde shop te bezoeken.

De afgelopen maanden heb ik een aantal keren jouw feedback gevraagd wat je nog mist en wat je anders zou willen zien op de shop. Wat maakt jou van kijker een koper was een workshop wat ik vol interesse gevolgd heb en ik kwam er achter dat ik niet de persoon ben om mijn volgers, wie ik een warm hart toe draag, te stalken met nieuwe producten die ik te koop aanbiedt. Te meer omdat ik dat zelf ook als niet prettig ervaar.

Ik heb geluisterd en op veler verzoek nu ook de categorie Kleur toegevoegd. Dus nu zul je zien op de prints of ze er ook in kleur zijn en of de kleuren prints er ook in zwart wit zijn. Natuurlijk hebben we dat makkelijk zoekbaar gemaakt, want ook de shop navigatie is onder handen genomen. Brenda heeft er weer zeer veel productieve uren in zitten, want je begrijpt ik kan dit allemaal natuurlijk niet alleen doen.

Naast heel veel nieuwe prints, zijn er ook nieuwe posters toegevoegd. En deze is een bijzondere; dit is een combinatie van zwartwit en kleur. De enige op de site en als je het zou willen, is deze bijvoorbeeld ook op ander materiaal te verkrijgen. Stuur dan een email naar mij, zodat ik het prijstechnisch ook voor je kan uitzoeken.

Daarnaast was de vraag om je vaker mee op reis te nemen, daarom heb ik een Youtube account aangemaakt zodat ik filmpjes kan posten. Want eerlijk is eerlijk ik kom in de meest bizarre situaties terecht en op de mooiste en vaak zeer afgelegen plekken. En dat wil ik natuurlijk helemaal niet voor mezelf houden. Ik heb in het kader daarvan een Gimbal aangeschaft om het wel iets professioneler te maken. Nu kan ik beter filmen en ook over het geluid heb ik nagedacht. Uren heb ik alles afgezocht op internet, ik heb vele vragen gesteld aan professionele vloggers. En uiteraard ben ik ook in winkels geweest om te vragen wat nu de meeste wijsheid is. Dus ook aan die kwaliteit wordt gewerkt. Ik heb het nog niet helemaal zoals ik het wil, maar het begin is er en de uitprobeersels zien er veel belovend uit. Nu nog wat ergernissen oplossen voordat ik jullie ze laat zien.

 

 

De weg er naar toe is in ieder geval in zicht, het uiteindelijke doel ga ik samen met jou natuurlijk bereiken.

Buro Kersten Fotografie

 

Dus lieve jij, graag nodig ik je uit om mijn shop te bezoeken en hoor ik wat je ervan vindt. Zijn er nog dingen die je anders wilt zien, heb je fantastische ideeën , laat het mij vooral weten.

Mocht je nog niet bekend zijn met mijn filmpjes, ze duren niet te lang, kijk dan even op mijn youtubekanaal. Voel je vrij om je te abonneren en een blauw duimpje zegt mij dat je ze leuk vind en je er meer wilt zien!

 

Liefs, Desiree