Portfolio

Het woord portfolio is een samenvoeging van de Latijnse woorden portare (dragen) en folium (vel papier)

Naast mijn traditionele map met foto’s, die ik meeneem naar mijn afspraken, laat ik een deel van mijn werk hier zien, zodat u mij leert kennen en kunt bepalen of mijn stijl bij u past. Ik bewerk mijn foto’s nagenoeg niet, ik combineer wel, indien nodig, verschillende technieken om goed vast te leggen wat u voor ogen heeft.

Veel van mijn werken zijn te koop in mijn webwinkel.

 Opdrachten

Ik doe verschillende soorten opdrachten voor bedrijven. Wat ik eerst in kaart breng door middel van gesprekken met de klant is, wat is uw doel en hoe kunnen we dat samen bereiken.

 

Boekcover

De opdrachtgever heeft een boek geschreven over de misdaad in de straten van Rotterdam. Zijn vraag was een foto te maken die herkenbaar was en in zuid Rotterdam.

En natuurlijk hoort daar ook een portret foto van de schrijver bij.

Uiteindelijk is het dit geworden:

 

Website

De opdrachtgever had al een mooie website, met goede foto’s maar miste het gevoel wat zij de klanten willen geven, op hun site. De website aangevuld met de sfeer die ze zelf uitstralen, namelijk gastvrijheid.

Natuurontwikkeling

De uitbreiding van een weidevogelgebied in de oostvlietpolder.Bij deze opdracht krijg ik de vrije hand. Het doel is, het fotografisch volgen van de ontwikkelingen. Enorm leuk om vast te mogen leggen en een hele diverse opdracht omdat ik naast de ontwikkelingen van het landschap, ook de materialen van de aannemer in beeld gebracht heb en op verzoek de toekomstige bewoners. Daarnaast heb ik de ontwikkelingen regelmatig beschreven in mijn blogs en gedeeld via de social media om op deze wijze alvast wat meer bekendheid en een kijkje in het gebied te kunnen geven.

 

 U kunt mij benaderen voor meer informatie via de e-mail.

 

Particulieren

Voor diverse fotoshoots word ik benaderd, hieronder volgt een korte impressie daarvan.

Springwedstrijd

Huisdieren

 

Portretten

 U kunt mij benaderen voor meer informatie via e-mail.

Vrij werk

Uiteraard ga ik regelmatig met mijn camera op stap. Ik ben veel in de natuur te vinden maar maak ook wel eens andere uitstapjes om mijzelf wat te prikkelen en scherp te houden.  Mijn werk verkoop ik via webwinkel.