Help mij…

Geplaatst op

Hulp vragen vind ik eerlijk gezegd best moeilijk en ik doe dat dan ook liever niet. Meestal probeer ik het zelf op te lossen maar soms, daar moet ik ook eerlijk in zijn, soms lukt dat gewoon niet zo goed.

Als je blijft doen wat je deed, zul je krijgen wat je kreeg

Een wijs persoon zei dat eens tegen mij op zijn sterfbed. Ik schreef het meteen op, want zijn woorden raakten mij. Hoe bedoelt u dat precies, vroeg ik. Dees, je lijkt best heel veel op mij, maar leer nou toch van mijn fouten, soms moet je gewoon je trots opzij zetten en hulp vragen. Dat helpt je veel verder dan alleen blijven klungelen.

Dus ik ben met Brenda weer eens gaan zitten en kijken wat we nog meer kunnen doen om de shop tot een daverend succes te brengen.

Een tijdje terug was ik in onderhandeling voor telefoonhoesjes te laten bedrukken met mijn werk, helaas kon ik niet de deal krijgen wat ik wilde en vond ik het te duur worden om op de shop te plaatsen. Baalde ik goed van, maar het moet ook wel leuk en betaalbaar blijven voor een eerlijke prijs. Mocht je trouwens een telefoonhoesje met mijn werk willen, dan is dat natuurlijk wel mogelijk. Stuur dan ff een email naar mij, ga ik dat gewoon regelen voor je.

We hebben de shop laten bekijken door een aantal experts en de feedback was o.a. dat het er te weinig uitzag als een shop. Daarom hebben we de banners nu aangepast. Nou ja, we….Brenda dus. En mijn boek staat nu ook in een banner, want die viel niet genoeg op. Ook vonden ze het wat te standaard, dus daar hebben we ook wat in gewijzigd (ook nu Brenda weer, ik zat er naast en keek ernaar).

En kregen we de tip om alle foto’s te voorzien van een watermerk, ook op de blogs. Dat heb ik, nadat Brenda het een en ander had geïnstalleerd, dan wel grotendeels zelf gedaan.

Verder hebben we een nieuw item toegevoegd, namelijk de posters. En voor de posters, om je een idee te geven, hebben we de inspiratiepagina toegevoegd. We zijn nog posters met quotes aan het ontwikkelen. Natuurlijk wil ik van je weten wat je daarvan zou vinden.

En, om je maar meteen uit te dagen, wat zou jij nog meer willen zien op de shop? Of anders gezegd, waarvan zou jij een Kersten aan je muur willen hebben?

Ik hoor het graag…

 

Liefs, Desiree