Gekleurd…

Geplaatst op

me

Daar ik twee keer per dag s’ morgens en s’ avonds een foto plaats op mijn instagram account Instagram krijg ik regelmatig de vraag of ik dat ook in kleur wil doen.

Mijn Instagram is in principe in het zwart wit en twee keer dezelfde foto’s wordt een beetje veel van het goede denk ik. Dus heb ik eens zitten denken hoe ik aan jullie vraag kan voldoen. Daarom bij deze plaats ik een aantal foto’s hier in kleur. Ik zal dat op regelmatige basis doen, een selectie van mijn werken getoond op instagram, in een blog in kleur.

Mocht er een werk op instagram staan die je graag in kleur wilt zien, stuur dan even een berichtje. Staan er werken tussen die je graag zou willen aanschaffen, laat dat ook even weten, dan plaats ik die op http://burokersten.werkaandemuur.nl zodat je zelf kan bepalen welk materiaal je het gedrukt wilt hebben.

 

DSC_0266

De exmoor hengst, zo’n enorm mooi dier, hij loopt met zijn kudde in een natuurgebied. Hij is zeer alert en beschermd zijn kudde erg goed.

DSC_0310

Dit is een van zijn merries. Zij staat letterlijk op de uitkijk nu.

DSC_0186

Nog zo”n geweldig dier..het Galloway rund. Ook zij loopt in een natuurgebied en wordt, momenteel wat bijgevoerd.

DSC_0401

Deze kleine zou je bijna willen knuffelen, echter ook de Galloway is een wild dier die niet geaaid mag worden. Zijn moeder zou dat ook niet toestaan, afstand houden is een must.

DSC_0038

Natuurlijk mag een molen niet ontbreken. Deze molen maalt het water uit een lager gebied omhoog, zodat de weilanden niet onder water komen te staan.

DSC_9995

Met deze kettingen worden onderdelen van de molen vast gemaakt.

DSC_9825

Deze uitgebloeide bloem, vond ik heel erg bijzonder.

DSC_9314

Een slakkenhuis, behoeft geen uitleg denk ik.

DSC_9555

Landschappen zijn toch heel bijzonder, al is de basis steeds het zelfde, de omstandigheden veranderen steeds.

DSC_9519

 

DSC_9495

Macro is ook absoluut een favoriet. Steeds ontdek ik dingen in de natuur die ik daarvoor eigenlijk niet zag.

DSC_0619

Deze knikker was een uitstapje op aanraden van een vriend. In zwartwit lijkt hij plots erg spacetime achtig.

DSC_9610

Nachtfotografie is een heel ander genre, ik daag mezelf graag uit en  juist de reflectie in het water van de lichttorens maakt deze foto voor mij juist bijzonder.

Binnenkort meer foto’s in kleur!

 

Liefs, Desiree