Exclusiviteit

Geplaatst op

Fotografie

Soms krijg ik via de email een vraag over mijn foto’s of er ook op andere materialen of andere formaten de werken af te drukken zijn.

Inmiddels weet ik dat er meerdere redenen zijn om die vraag te stellen. En ja, er kan veel meer dan de webshop mogelijkheden.

De werken worden dan via een professioneel foto-vaklaboratorium afgedrukt. Wat natuurlijk betekent dat het van een excellente kwaliteit zal zijn.

Ook krijg ik heel regelmatig de vraag op welk materiaal  ik het zelf zou laten drukken. Nou…dat hangt ook heel erg af van de persoon en wat er in het interieur past.

Ik ben erg fan van dibond met 10 mm acryl. Je krijgt dan een diepte in de foto en de kleuren komen erg goed tot hun recht. Heel bijzonder wordt het als er dan ook nog met een passe-partout gewerkt is. Dan wordt het echt een pronkstuk voor aan de muur.

Wat ik ook heel erg mooi vind…is geborsteld aluminium. Super modern, heel uniek en daardoor zeer exclusief.

Het materiaal waarop het gedrukt wordt is zeer bepalend.

Wat weer helemaal terug van weggeweest is, is een mooie afdruk inlijsten. Via de webshop is dat goed te regelen. Wil je een ander formaat kan dat ook weer via mij.

Ik werk ook graag met zwart wit, omdat kleur soms te bepalend is, maar ook omdat de achtergrond afleidt van het onderwerp waar het eigenlijk omgaat.

Ik werk daarom ook graag met scherpte diepte, dat de achtergrond vervaagt, zodat het onderwerp ook echt op de voorgrond komt.

Maar als je op de webshop een zwart wit foto ziet die je wellicht in kleur zou willen hebben….dan zijn er vaak wel mogelijkheden.

Kortom, wil je iets anders en daarmee nog meer exclusiviteit, stuur dan even een email naar info@burokersten.com

 

Veel liefs, Desiree