De volgende stap

Geplaatst op

Het zal je niet ontgaan zijn dat er achter de schermen bij Buro Kersten heel veel aan het veranderen is en we al heel wat stappen hebben gemaakt. Naast dat de huisstijl en het logo zijn vernieuwd heeft de site ook een metamorfose ondergaan. Daarmee hebben we ons wat duidelijker in de markt gezet, want dat was nodig. Ik zeg we, want naar mijn idee heb je in een bedrijf ook een team nodig. Gewoon omdat ik alles zelf kan en wil doen. Brenda is als Grafisch Ontwerper daarin onmisbaar, Letitia heeft de gehele administratie op zich genomen en zal ook veel hand en span diensten verrichten.

En als ik dan alles tegen het licht ga houden maak ik ook een inventarisatie, wat gaat goed, wat kan beter en wat is dan nodig om dat te bewerkstelligen. Waar ik niet tevreden over was, is mijn verkoop via werk aan de muur. Ik heb geen invloed op acties, kan geen neven producten verkopen en ik mis eerlijk gezegd heel erg de controle. Ik doe graag de dingen op mijn manier en die mogelijkheden had ik niet.

Dus, als ik dan toch de dingen anders ga organiseren, waarom dan niet ook een eigen webwinkel openen. Ja, je leest het goed. Wat begon met een idee, werd algauw ernst. Want waarom eigenlijk niet? Ik kon het niet goed bedenken waarom we er niet voor zouden kiezen. En dan begint het geregel. Afspraak bij de Kamer van Koophandel, afspraak bij de boekhouder, sparren met fotografen.

Vooral ook wat wil ik verkopen, welke kwaliteit en met wie ga ik daarin samenwerken. Dat is veel nadenken geweest, veel besprekingen met mijn team en met wat mensen om mij heen. Ik vind dat mensen die mijn werk kopen recht hebben op kwaliteit daar ben ik dan ook voor gegaan. Daarnaast heb ik tussentijds ook al jullie mening gevraagd over producten die ik naast de prints wil gaan verkopen, zoals de kalenders. Hieruit vloeide natuurlijk voort, de afspraken met leveranciers. Tegelijkertijd waren Brenda en ik heel druk om een website op te zetten voor de shop. Dat had vele voeten meer in aarde dan mij lief was, grijze haren, nachtenlang wakker gelegen, heel veel gemaild, uitgeprobeerd en gefrustreerd weer gemaild. In plaats van uren gingen er weken inzitten. Maar dan staat er nu ook wel een webshop waar ik mega trots op ben. Vandaag waren alle accounts rond en kan ik het echt niet meer voor mij houden.

Dus lieve allemaal,

Graag nodig ik jullie uit om mijn shop te bezoeken op: https://shop.burokersten.com

IK ben razend benieuwd wat jullie ervan vinden en zie jullie reacties dan ook heel graag tegemoet.

 

Liefs Desiree