De laatste week

Geplaatst op

De laatste week is ingegaan…

me

Twee maanden hebben mijn werken dan gehangen in de galerie Art BY Mar.

_20150724_182204

En wat heeft het mij veel gebracht. Vaak ben ik even langs geweest om te kijken hoe het daar gaat, om te ervaren wat galerie bezoekers van mijn werken vinden en om ander kunstenaars te ontmoeten.

Natuurlijk had ik een en ander ook super goed voorbereid. Van te voren heel erg goed nagedacht welke werken in zou willen exposeren. Mijn visite kaartjes ontworpen en op een speciale manier laten drukken. Mijn eigen flyer gemaakt, zodat ik ook zelf mijn verhaal kan vertellen…

_20150731_204433

Ik heb geluisterd, geleerd en ben enorm gegroeid. Vele complimenten heb ik in ontvangst mogen nemen. Maar ook kritiek…waarom ik Wassenaar niet op de foto heb gezet.

Gesprekken over, waarom ik mijn foto’s niet bewerk of juist dat iedereen deze foto’s kan maken, want met een beetje photoshop krijg je wel dezelfde kwaliteit.

Ik ben genoemd op Midvliet radio, mijn naamsbekendheid is enorm gegroeid en ja, ik heb het er fijn gehad. Een van mijn werken heeft op de tweede flyer gestaan, die tijdens mijn expositie is gemaakt. En de zojuist binnen gekregen de laatste flyer..zie onder aan deze blog.

FB_IMG_1440477461705

Mijn website krijgt maandelijks meer en meer bezoekers en ook mijn webshop heeft over aandacht niet te klagen.

Ik heb opdrachten mogen doen, fotoshoots en wie weet wat er nog meer op mijn pad gaat komen.

Mijn volgende expositie is al in ontwikkeling. Het wordt een heel ander concept en heel anders ingekleed. Ook dat is weer een uitdaging op zich en wordt vast ook een feestje om te mogen doen.

Natuurlijk ga ik nogmaals exposeren bij Art BY Mar omdat het concept van deze galerie mij enorm aanspreekt.  Laagdrempelig en meerdere soorten kunstenaars die tegelijkertijd exposeren, dat spreekt een breder publiek aan.

Volgende week dinsdag ga ik mijn werken weer ophalen…dus mocht je de behoefte hebben..deze dagen zijn voorlopig je laatste kans om ze te zien.

_20150923_232300

Uiteraard wil ik de eigenaresse van Art BY Mar bedanken… Marianne Nell, wat heb je het ontzettend goed gedaan!

En dank voor allen die hebben meegeleefd, langs zijn geweest en mij van de nodige feedback voorzien.

 

Liefs Desiree