De eerste week…

Geplaatst op

De eerste week in het nieuwe jaar, jeetje wat gaat het allemaal snel zeg. Het vliegt om en er gebeurt nog steeds heel veel tegelijkertijd. Eigenlijk precies zoals ik het zelf ook wel fijn vind.

Wat ik heel erg fijn vind is dat mijn toppertje Brenda vlak voor oud en nieuw een huis kreeg aangeboden en ik kan inmiddels melden dat ze het heeft geaccepteerd. Dus de afgelopen weken zijn we heel druk bezig geweest met plannen maken, heel veel woonwinkels bezocht en heb ik met name onderzocht wat haar stijl is en welk advies ik haar kan geven rondom de aankleding cq inrichting. Het moet natuurlijk wel haar huis worden en ik denk ook wel dat we er een fantastische plek van kunnen gaan maken. En ja, styling is een hobby van mij en ik vind het super leuk om dat voor haar te mogen doen. Dus de komende tijd ben ik naast mijn werk daar natuurlijk ook druk mee. En ik beloof jullie, er zullen foto’s volgen.

Daarnaast staan er in het nieuwe jaar weer heel veel afspraken gepland, lopen er ook nog projecten door en is er natuurlijk ook ruimte voor nieuwe uitdagingen. De eerste gesprekken hebben reeds plaatsgevonden en stemmen mij zeer positief. Ook dit jaar zal ik met grote regelmaat in het buitenland bivakkeren, met name staat Europa op de planning omdat ik bezig ben met een project. En ook nu weer heb ik een lijstje met welke dieren ik nog steeds in hun natuurlijke habitat voor mijn lens wil krijgen. De wolf is er een van en daarom ga ik de bossen in, in Duitsland, hoop ik ze te kunnen spotten en met heel veel meer geluk goed te kunnen vastleggen.

Over mijn veiligheid krijg ik veel vragen. Als een goed fotograaf heb ik mij verdiept in de gedragingen van de wolf en ben ik mijn zeer bewust van het feit dat het wilde dieren zijn. Liggend onder mij door mijzelf geknutselde bladerdakje, in mijn regenhoes en onder mijn camouflagekleed bedenk ik… ja, ik loop een zeker risico, wat volledig is ingecalculeerd. Ik geef mijn coordinaten door aan een aantal personen en mocht ik niet op de afgesproken tijd contact opnemen of op een bepaalde plaats verschijnen dan zal er naar mij worden gezocht. En in alle eerlijkheid, de wolven zullen mij niet zomaar aanvallen, daarvoor zijn er teveel prooien die ze liever hebben. Ik zie mezelf eerder verdwalen en heb mij  dan ook voorgenomen voortaan ook een kompas mee te nemen, omdat ik merkte dat mijn telefoon niet zo heel betrouwbaar is. De app find my car doet het sowieso meestal niet, hahaha. Uiteraard zal ik de nieuwe ontwikkelingen, mits mogelijk, en mijn ervaringen met jullie delen via een nieuw blog.

En dan komt de shop: https://shop.burokersten.com wat nog steeds goed gaat en ik ben daar zeer aangenaam verrast door. Er komen steeds wat nieuwe producten en prints bij, dus dat is goed om in de gaten te houden.

Volgende week staat er weer een afspraak gepland met de uitgever, dus ja het gaat echt gebeuren, ik ga mijn boek echt uitgeven dit jaar. Heb jij er interesse in en wil je een pre-order plaatsen, dat kan, stuur dan even een mail via info@burokersten.com

 

En nu heb ik je hulp nodig…

Wat ik van jou eigenlijk wil weten is het volgende, heb je nog producten waarvan je zegt, nou Dees die moet je echt gaan verkopen en dan met jouw prints erop. Of heb je nog andere ideeën, laat het mij even weten zodat ik mij er over kan buigen. En mocht je nog op en of aanmerkingen hebben op de shop en of de website, weet mij te vinden via de email info@burokersten.com of natuurlijk via een DM op Twitter of Facebook.

Alvast enorm bedankt.

Liefs, Desiree