Curriculum Vitae Fotografie

Ik ben landschapsfotograaf en dat is best een breed begrip. Ik begeleid o.a. natuurprojecten met mijn foto’s om zo zichtbaar te maken welke veranderingen gerealiseerd worden en de impact op de natuur daarvan. Voor mij is macrofotografie daar vanzelfsprekend een onderdeel van. Want om te zien hoe mooi het landschap is, is een gedetailleerde foto ook echt noodzakelijk.

Daarnaast ben ik veel in de natuur te vinden voor mijn vrije werk, daarbij komen natuurlijk ook de bewoners aan bod. Ben ik dan ook een wildlife fotograaf? Nou ja, het een kan niet zonder het ander. Ik geniet van beide.

 • Landschapsfotografie

 • Wildlife fotografie, wilde dieren in hun natuurlijke omgeving
 • macrofotografie

 • Fotograaf voor Gemeente Leiden ten behoeve van ‘T Vogelhoff XL in wording, project samen met Zuid Hollands landschap.

 • Hoogheemraadschap Rijnland, aanleg Elvenbaan

Op verzoek maak ik ook wel uitstapjes naar andere onderdelen van de fotografie. Ook om mijzelf verder te ontwikkelen en scherp te houden. Ik ga een uitdaging daarom meestal ook niet uit de weg. Al is een landschap voor mij wel vaak leidend daarin. En dat mag dan ook best wel een keer een stedelijke omgeving zijn.

 • Portretten in aparte stijl
 • Florence, bussen vastgelegd tbv promotie Leidse Hooidagen
 • Cover foto, achterflap en flyer voor het boek Bakker en van Willigen deel II

 • Portretten in landelijke omgeving

 • Website, voor wellnessvakantiehuisje heb ik de sfeer wat de eigenaren uitstralen overgebracht met een aantal aanvullende foto’s voor de website.

Mijn eerste expositie is een feit, mijn wens is om dat nog een keer elders te herhalen.

 • Expositie bij Art by Mar, Wassenaar

Trots ben ik op mijn eerste boek die ik in 2018 heb uitgegeven. Het heet ” Een impressie van ‘t Vogelhoff XL “ en is fotoboek die de aangebrachte veranderingen in de natuur Oostvlietpolder te Leiden laat zien.

Liefs Desiree

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *