Even bijpraten…

Geplaatst op

me

Het is weer update tijd..

Want zoals ik eerder beloofde, blog ik zo nu en dan even over de stand van zaken wat betreft de fotografie.

En ik voel mij een gezegend mens.

Momenteel ben ik met een aantal projecten bezig. Voor de gemeente Leiden doe ik een langlopend project van ongeveer een jaar, dat is  nu al een aantal maanden bezig, de making-off van de aanleg van een ecologische zone.

DSC_1234

De eerste reeksen foto’s zijn natuurlijk al gemaakt en verstuurd.

DSC_1395

En het is ontzettend leuk om dit mooie project van dichtbij mee te maken en de vorderingen vast te leggen. Zuid Hollands Landschap krijgt ook dit gebied in beheer en is ook hier actief al bij betrokken.

DSC_1227

DSC_1356

Daarnaast ben ik gevraagd om bij meerdere klanten de zwangerschap vast te leggen, enorm leuk om te doen! En heb ik wat afspraken gepland voor portretten en dieren shoots.

Het vrije werk gaat ook goed, er zijn onder voorbehoud wat nieuwe werken verkocht, ik heb recentelijk de webshop http://burokersten.werkaandemuur.nl weer bijgewerkt en nieuwe werken toegevoegd.

Ook op Instagram gaat het steeds beter. Leuke commentaren en steeds meer likes en volgers. En voor mijn volgers op Twitter @DesireeKersten , niets meer dan lof. Wat ben ik blij met jullie, dank jullie wel. Regelmatige retweets, goede feedback en ook een hoop lol.

Natuurlijk heb ik ook de afgelopen periode wat bijscholing gehad, wat mij als fotograaf weer nieuwe uitdagingen geeft en oplossingen voor de dingen waar ik tegenaan loop.

Ik heb mij onder andere verdiept in de strobist fotografie, fotograferen met reportageflitsers en inmiddels heb ik daar al flink mee gestoeid en zijn de resultaten erg goed beoordeeld.

DSC_0773

DSC_0787

Dit was zoals ze het noemen een lowkey shoot. Normaal maak ik dit met mijn studioflitsers, nu dus met de strobist. Voordeel van de strobist is dat ik ze ook buiten kan gebruiken en op locatie bij bv de klant thuis. Ik hoef dus niet meer noodzakelijkerwijs met mijn studio op stap.

Ook heb ik mij wat meer verdiept in straatfotografie. Wat betreft wet en regelgeving is mij nu meer duidelijk geworden en ik ga dat de komende periode ook wat vaker doen. Dus die foto’s zal ik binnenkort delen.

Mocht u of iemand uit uw omgeving geïnteresseerd zijn in een fotoshoot, stuur dan een email naar info@burokersten.com en dan neem ik contact met u op.

Veel liefs,

Desiree